Måste berätta om El-Shaddai vilka enorma energier den bär på och jobbar med.

Då jag jobbar med de högre dimensionerna när jag framställer mina produkter, är det en sådan enorm TACKSAMHET att kunna meddela att vår El-Shaddai bär på fantastiska möjligheter för dig som kommer använda den! Jag säger bara WOW

Man kan undra-måste jag ha en olja för det, det räcker väl att göra invokation/bön på vanligt sätt?
Då skall man komma ihåg, att även på Sananda/Yeshua/Kristus tid, fanns det special moment man använde, som oljor, ceremonier, och jag är en som kan erbjuda just detta via min kunskap jag har.
Då jag jobbar som Spiritual Master Teacher, har jag en möjlighet att föra fram en STARK kanal med djupare upplevelser för människan, en slags förstärkning och hjälpredskap pga VEM JAG ÄR och min mission. Det vill jag erbjuda.


Denna olja, ge en sådan omhuldring och glädje att munnen spricker upp i ett leende när man håller i den. Den ger trygghet, positivitet. Den jobbar helt från Kristusplanet och kommer vara betydelsefull för människors växande.

Den går riktigt på djupet vid användning, vilket är fantastiskt-för den skall verkligen ge dig som användare en möjlighet att fördjupa din kontakt med det gudomliga när du gör invokationer/böner, heartfullness (din egna djupare kontakt med dig själv och det Gudomliga via hjärtats röst).

När jag talade med Sananda om oljan, så säger han: den lovar urkund. Detta ord är inget ord jag använder i mitt tal, därför fick jag slå upp vad det betyder. Och i oljans del, kan man där förstå, att det är en gammal original källa= alltså att den verkligen är tillverkad av den gamla mystikens linje! WOW.
Och jag måste själv säga när jag håller bara i oljan, vill jag inte släppa den!
Den kan ge så mkt. Jag får veta att man lagt in en "mysteriekrans", enligt högre dimensioner kommer oljan vara som en "frälsekrans"-dvs att du kommer kunna få ut så mkt av den när du söker en djupare kontakt med dig själv och det Gudomliga.

Ja, jag kan inte med ord, återge vad denna olja ger, jag är mållös.

Finns nu till försäljning för dig som vill skapa denna upplevelse med dig själv.

Kom ihåg-att vi delar ut GRATIS i december en olja-maila in till oss ditt namn och adress, berätta gärna om vem du är och varför du söker Oljan!


Med värme//Anne-Sofie