Ingen har väl missat, att vi nu åter knyter kontakt med vissa dimensioners varelser igen på denna planet?

Jag hade som barn en läsbok om en drake, som jag läste om och om igen. Så följde minnena med mig om en svunnen tid, där jag visste, att de funnits, men inte mer.
Så hände något, och jag bara kände, att jag måste ha ngt med drakar i mitt hem-men då hade inte det börjat skrivas så mycket om det här ännu på planeten, och de som sålde prydnasföremål med drakar, var drakarna svarta och inte alls särskilt angenäma, och jag kände DET ÄR FEL!!! Fel ,fel fel!! De skall inte alls se ut såhär.
Så fick jag äntligen tag i en söt, grön liten drake, som såg snäll ut...den hade sin plats i mitt hem.
Så en dag, när vi åkte in till stan-Vimmerby, och kör förbi vår gamla kulturskola, som har en fantastisk utstrålning, med lite gammaldags tinnar/torn, så såg jag dem sitta där! Ja, 2 stycken, stora majestätiska!
Jag blev så glad-tänk, att vi hade dem i VImmerby! haha
De finns i fler aolika storlekar-jg såg en stor på ca 25 meter hög över sjön Vättern i somras.

Så har åren gått och jag har fått glädjen att se, hur stora vägledare skriver böcker om dem igen, och delar med sig om information om dem, från den gamla tiden-ja, för i mina minnen, har jag även med mig, att jag bott på ett högt högt berg, lååångt upp och jag har haft en drake att ta mig upp och nedför denna boplats!
Så vackert.
Så, alla ni, som tvekar i att dessa varelser finns-vi har SÅ mkt mer att förstå och lära av vad denna planets historia faktiskt bär på.