Kära ni,. jag hoppas ni har en fin helg med allt som är igång i och omkring oss i alla nivåer!

Själv, så hade jag besök av Buddha då jag lade mig ner för att centrera mig på em lite. Buddha har varit min följeslagare på väldigt starkt sätt under mina år då jag genomgick mina utmaningar, läror till
Spiritual Ascensionnivån, som är ETT av flera ascensionplan människan har att genomgå på vår väg här.

Buddha, den klara, trygga stadiga energin som han bär, är otrolig, så kom han igår, med en hälsning som vi alla skall tänka på. Så tänkvärda ord, som jag kommer dela med mig i i mina samlade skrifter sedan.

Vi behöver alla visdomarnas ord-inte sant!

Det var säkert många av er, som kände av den starka energin, många är det nu, som påverkas av körtlarnas höjning, och kände er kanske lite illamående igår?

Fortsatt trevlig eftersköljning önskar jag er dessa dagar.

Namaste- Deede