Det blir så tydligt. Strax efter jag hållt workshopen feminint ledarskap med allt vad det här innebär för oss som människor i den nya tiden, blev det SÅ tydligt vad det här sätter igång i det kollektiva!

Jag frågade som sagt en gång för lite sedan, hur lång tid det skulle ta, innan vi stod och möttes i det vanliga ytliga talet med våra medmänniskor i en mer DJUP samtalsdiskussion på ett högre plan, och fick då svaret: om 15 generationer...

Så ja, liiite tid är det kvar allt.

Sanat Star, vi är ett företag, som vill gå med facklan för friheten i varje människas hjärta.

Vi vill skapa en möjlighet för alla de som är redo, att möta sin egen kraft, sitt eget ljus, sin egen styrka!

Den nya tiden, är en plats där vi överhuvudtaget inte alls skall behöva stå i givakt, i beredskap, eller i misstänksamhet för att bli utsatta eller utnyttjade.

Hur är dina relationer?- behöver du vara på din vakt? Eller LYFT du av dina vänner?! Jag hoppas du gör det, annars skall du göra ngt åt det!
Ta en titt på hur DU lever ditt liv för att vara mer i balans med den feminina frekvensen.

Nya tiden är där vi kan stå och FÅ VARA i vårt eget självklara ljus! Där vi alla ha en plats, naturligt omgärdade av styrkan från Källan.

VI ÄR; ALLA vårt eget ljus. Men vi måste också förstå, historien, bakåt och framåt hur vi MED-skapar den nya tiden.

Allt för mkt har legat fördolt, vi har glömt, men om vi förstår, att även om det blivit fördolt, nedtryckt, glömt, så kan det ALDRIG glömmas-ty den nya tidens feminina framryckning finns i LIVETS PULS, och den danas allt mer.

Vill du få en förståelse om allt det här, och få en möjlighet i att höja din egen kraft, din kunskap,
- Välkomnar jag dig till min workshop, där vi delar visdomens nycklar och energi. Vi möts i den självklara rena Sofia-aspekten!

Let there be light-and so it was.