Så bygger vi den nya eran där visdomarna uppdagas allt mer, och den tid som var, där våra föregångare arbetade så starkt med att få fram just det här-balansen mellan vårt feminina och maskulina.

Våra starka föregångare, för 2000 år sedan-Maria Magdalena och Jesus.

Det otroligt starka paret, som hade som uppdrag att föra fram just balansen i det här, men som redan då fick möta motstånd!

Maria Magdalena, den förtrogne, den som Jesus lärde upp i alla de inre mysterierna, dne kunskap som han förvaltade.

Livet efter Jesus ascension, för Maria Magdalena, kan tänkas varit enormt tufft, att försöka fortsätta på den linjen som de gemensamt hade tänkt-att uppenbara kärleken i dess högsta nivå, att få människor att förstå, känna och kunna leva efter.

Så mkt gick förlorat, men så mkt finns ändå i den inre högre skatten för oss även idag för de som vill och är redo.

Mina starka år med Jesus, tog mig tillbaka till att uppdaga minnesfragment med Jesus på hans fysiska tid här på jorden. Det var för mig, starka uppenbarelser, och jag kastades tillbaka till tiden av att ha vandrat med honom, bakom honom genom stadsportar, där doften av kryddor, krus, kläder och sorlet i folkvimlet. Syner av att jag rör mig igenom gångar, med skipt och pergament, med skrivelser som skall överlämnas-starka skrifter, -det är bråttom...

För mig var det en så osannolik känsla, att jag varit med, att godta synerna-för att inte slå mig på bröstet, vara för "mer".

Jag älskar Jesus, har alltid gjort, redan som mkt mkt liten.

Maria Magdalenas resor där kunskapen tas in, inte bara genom Jesus, utan också via skrifter, platser, och där de också "göms".

Platser som Alexandria, där mkt finns genom den högre visdomens frekvensmaterial, Platser som det predikades vidare på i hennes namn-Portugal, Heliopolis...

Vi befinner oss idag, i att återigen anamma förståelsen av det mästerliga de förde framåt-Fader Moder Gud, att förkroppsliga mötet i kraften av helheten, så där ovan, så där nedan.

Att förstå kopplingen mellan hjärtats högre inre kraft för att föras samman med vårt själsljus-vandringen mot den nya eran där balansen råder, startade för mkt länge sedan, vi vandrar så skönhetens väg framåt, vägledd genom Sofia, nu är visdomens tid här, äntligen.

Låt oss ta emot, och vandra denna skönhetens väg med värme i våra hjärtan.