Kära medvandrare!

Det blir tydligt för mig, när Sananda och jag startat samarbete i att jobba med 12-chakrasystemets ljusvibraioner- hur lite vi vet om det här på jorden.

Det finns böcker, det finns massor av sajter som talar om för oss HUR det funkar. Vad vi däremot inte får veta, är hur finjusterat vårt sinne och vårt mentalfält måste vara för att vi nu skall kunna ta emot FULLSTÄNDIG nedströmning av dessa ljusvibrationer.
ALLA får känna på att dessa ljusströmmar "knackar på"-frågan är, HUR du tar emot?!

Vi har flertalet tekniker för att gå in och "bara" tanka in oss mot 12 chakrasystemet, som enligt många nu händer i våra kroppar.
Vissa säger vi inte behöver göra något, det händer just nu!- ja, det gör det!! Vi är där nu kosmiskt-planetärt enligt den Gudomliga planen-frågan du skall ställa dig själv är om du vill gå vägen  emot detta som du alltid gjort eller brukar, eller om du vill ha ett stöd för det?

Absolut, visst händer det-men förstår du, vad det är som gör att du inte kan vibrera i det FULLVÄRDIGT? Vad det är som gör, att du blir trött ibland när vi bombarderas av just dessa nedladdningar?

Som vanligt-har du en  FRI vilja att gå vägen på jorden-det har vi alla-jag är bara den som vandrar bredvid en stund, som finns för att stötta och visa på EN av många vägar mot detta!

Sananda talar om att dessa ljusströmmar påverkar hav, skog, sjöar, land-ja allt levande här nere nu. Så, vad kan vi göra, för att leva mer FRITT och GLÄDJEFYLLT i det här?

Det vi skall vara mkt observanta på nu, är att se till att hålla vårt tankefält RENT.

Ja, för mentalfältet ligger under andliga/kausala fältet/nivån. Det här har jag talat om förut. Men efter att idag ha dykt på 2 klienter faktiskt, som detta visat sig på, så vill jag poängtera igen, hur viktigt det är!

Vi får nu i samband med det som händer i samhället-prövningar om HUR vi förhåller oss till tankefältet-kan vi vara ödmjuka? Kan vi hålla klara positiva tankar-om oss själva, om våra medmänniskor?

Kan vi hålla oss på rätt köl när vi blir stressade?

Ja vet, det är inte helt lätt! Själv har jag blivit påmind av mästaren Babaji häromdagen, som kom till mig och gav mig nycklar om att jag måste räta in mig än mer! Det är när det är som tuffast-som stjärnan ovanför oss måste va i sin fulla kraft!!!


Känner du du behöver stöd, hjälp i dina energisystem för att kunna ta emot 12 chakra systemet på ett klarare sätt, är du Välkommen att ta emot session av mig och Sananda.


Världens ljus och beskydd och kärlek för oss alla! Namaste// M Deede