Vi lever i en tid, där vi påverkas av energiöppningar på ett sätt och acceleration som aldrig förr.

Det stora massuppvaknandet, innebär att massan börjar förstå ,att det finns ngt mer, att ta del av, att vi ÄR ngt mer än kött och blod.
HUR det här märks av, är mkt olika beroende på VEM du är, vad du har för karmalinje, och VART du befinner dig

Tydligt är, att du har på ett eller annat sätt med "signaler"/symtom, som tyder på ditt uppvaknande, och de kan variera mkt under perioder av transformationen.

Det som är viktigt att förstå här, att vi påverkas nu av mkt energiströmmar, som har ökat också i samband med skiftet 2012, för då öppnades mkt portar kosmiskt till vår planet med nedströmningar från galaktiska centrat.
Vi har extra hjälp vid vissa perioder; månens strömningar, höst och vårdagjämningar, astroidströmningar, solstormar, fotonenergin, stargates som öppnas, frekvenskoder som finns tillgängliga att kopplas på mm.

Du har flera energikroppar som påverkas, dels fysiskt, emotionellt och andligt.

Du kan slå på ascensionsymtom på nätet, så finner du mkt information där som kanske kommer bekräfta dina känslor, symtom. Viktigt är att förstå, att vi genomgår allt det här, för att rena våra system och kunna ta emot de högre frekvenserna.

Varför?
Vi lever nu i en tid där vi återigen kommer få uppleva en ny Gyllene Tidsålder, det sägs den 6:e på jorden. För att vi skall kunna bära upp den här med rätt varande som människor, måste vi göra oss av med de gamla betrodda skapade mönster vi har fått på oss som människor.
Därför sker nu den här reningen- med rening kommer så höjning, förfining, renhet i systemen och möjligheter att kunna vara BÄRARE av det nya systememt som vår planet nu skapar allt mer.

Vi skall hålla i  förståelsen, att allt det som nu sker på planeten, som kan kännas tungt och omvälvande, är tester, reningar för att ge mänskligheten möjligheter till att koppla om, att VÅGA stå i den högre kärlekens syn på allt som sker. Det här går inte att ta in med intellektet i den tredimensionella varandet inom oss, utan du får förståelsen genom att förlösa dig själv.

Så förstå, att allt som pågår har en högre mening, där vi i slutänden förlöser oss själva,
- så i det lilla, som i det STORA.

Det kan upplevas som väldigt påfrestande, och man kan känna sig vilsen när processerna sker, och det kan kännas otryggt.

Därför är det av vikt, att du ser till, att du lär dig att hålla en så bra balans i dina kroppar som möjligt.

Då blir det lättare att rida ut stormen.

Varför måste det vara så jobbigt, kanske du tänker?

Vi har levt i tusentals år,i inkarnationer som människor har vi upplevt, vi har skapat så mkt erfarenheter också.
När de högre ljusoktaverna nu skall läggas in i vårt system, så blir det en friktion, som jag kallar det för, alltså vi måste synkronisera oss med det nya. Det här gör att dina system reagerar.
Det är precis som när du börjar ngt nytt fysiskt
- minns den gången du lärde dig cykla för första gången, visst var det så, att det tog en stund, balansen fanns inte där med en gång, du kanske trillade flera gånger, för att så tillslut kunna röra dig framåt med frihetskänslan inom dig.
Det är samma sak i den andliga processen-men mkt mer komplext!!

Träna dig i att möta, förstå och hantera dina sinnen-de är den stora nyckeln, som många mästare före dig har fått genomgå, ty sinnena är de som ger balans i våra kroppar rent fysiskt.

Den fysiska kroppen behöver understödjning, det sker genom preparat som går in i din biokemi och skapar ett lättare flöde för de nya energierna, med trygghet.
Ty de är bron mellan det fysiska och eteriska.
Rätt kost förtår du väl också, - vad som är rätt kost, lägger vi på Sanat Star inte att döma, för varje kropps system är olika, eftersom systemet har en karmisk struktur och avtal som stödjer DIN balans.
Låt dig därför inte vilseledas och skapa anklagelse på dig själv genom sidor på nätet som säger det ena eller andra i vad som är rätt här.

Ascension handlar om att förstå sin HELHET, att koppla ihop sig.
Att förstå ordet ENHET,
- en kroppsbaserad erfarenhet i ALLA energikropparna du har..

Det här är en resa, som kräver tålamod, ödmjukhet, men framförallt integration av din själs ljuskraft som stödjer dig framåt/vidare.

Vi på Sanat Star hjälper dig på resan, genom vår egen trygghetsbaserade erfarenhet.
Vi går själva VÄGEN, som vi kallar det.
Vi har flertalet visdomar, kunskaper, men vi vandrar också fortfarande.

Vi stödjer dig och visar vägen,
- du är högst välkommen, om så bara för en kort visit, eller för en längre tid av din väg
.

Sat Nam M. Deeede Anne-Sofie och Mats