Kära ni, igår hade vi nöjet att få visa vår essens för en man under en söndagsfika i god miljö i Djursdala.

Jag tog fram essensen Sattva, den som jobbar med att skapa just precis den freden inom oss och det som vi på planeten kommer behöva vibrera i-kärlek, och att allt är väl, och jag sa: känn på den här!
Mannen tog flaskan utan att titta på den, utan att fråga ngt om VAD den gjorde-dvs låta signalerna komma först ifrån kroppen utan mindet.

Efter en stund sa han: jag känner av mkt över bröstets region.

Saken var då, att jag under en lång tid medans han satt med essensen hur denpåverkade honom, JUST DÄR, naturligtvis vid hjärtats region-eftersom den söker sig in mot hjärtat, den talar till ditt hjärta, vill hjälpa dig att förstå, att förändra, att möta dig själv djupare!

Jag satt med och följde energierna, och Mats, de andra vid bordet. Jag sa då : nu kommer det en jätteenergi som vill möta dig här!
- Saken var den, att även Mästaren Jupiter  var oerhört starkt närvarande i rummet, till min förvåning men också glädje!!

Jag såg, hur energifältet kring han bröst förstärktes, det blev så varmt.
Efter en stund, så sökte sig essensen till halschakrat, vidare upp på var sida om nacken och så till hjärnan.

Hjärtat vet vi alla att det är porten, att essensen sedan på mannen sökte sig till halschakrat var att det fanns blockage där i att uttrycka kärlekens högsta vibration till sig själv men också utåt, och nästa steg sökte den sig upp emot nacken-här finner vi blockage som står för kontroll....så, det är fantastiskt.

Det är just så vi får mötet-det gäller att förstå, när något trycker på, ex.vis ascensionenergierna, så känner många av oss obehag för det trycker på i känslorna som vill lämna-det är mer viktigt än någonsin, att stå i trygg energi här, att säga: jag accepterar, jag låter det lämna, jag fullföljer min gudomliga plan!

Hade vi gått vidare i processen med mannan, (vilket inte var läge eftersom vi satt "bara" och fikade hemma vid här, men hade vi velat, så hade vi kunnat säga som nästa steg för att fullgå processen: öppna upp ditt hjärta nu-TA EMOT, ACCEPTERA den högre energin som vill komma och möta dig nu, som söker dig nu!!
KÄRLEK. Att våga klinga i en högre medvetandenivå av oss själva, att acceptera.
Då hade essensen jobbat med det tre stegen: öppna, medvetandegöra, integrera

Essensen jobbar alltså med, att du skall få möjlighet att öppna dig för den vibrationen som vi alla kommer vara bärare av, som vi ÄR bärare av, men som vi inte kunnat plocka fram fullt ut, pga rädslor, gamla mönsterbetingningar vi går med mm.

Du som vill få hjälp med att få kontakt med din kärleksvibration på ett än mer klarare sätt, som är redo att möta dig själ-/v, för att så klinga ut vidare till medmänniskor,  då är du välkommen att använda Sattva essensen.


Med kärlek//Satya Deede