Min man, Mats, är en så otroligt kunnig person gällande biokemin och andlighet.

Han är en sann healer. Hans gåvor i att kunna KÄNNA i sin och klients kropp HUR energierna flödar i kroppen, är fantastisk.

I flertalet tidigare liv, har han jobbat med den här kraften och gåvan när det gäller att skapa energifusioner som kan bygga, läka, öppna, balansera i system.

Som vi alla vet, pågår det oerhörda öppningar nu för oss människor, hur skönt är det inte, när vi får UNDERSTÖDNING i det här? Att känna en "relief"!

Mats har en längre tid, arbetat med att få fram en energifusion, som hjälper till med att understödja oss när vi nu genomgår så mkt i våra körtlar pga alla de energiströmningarna som kommer.

Hur härligt är inte det här säg!

Vi kommer snart, att kunna erbjuda igen-ja jag skriver igen, för vi har ju i mer än 10 år arbetat såhär, då INNAN 2012 var vårt sortiment starkt inriktat på att öppna.
Nu är det riktat att UNDERSTÖDJA, för det händer automatiskt nu stora ting. Och i sådan fart, att det är en välsignelse att få lite stöd som sagt.

Vi kommer presentera den här oljan inom kort.

Det som är vårt signum, är själva fusionens kraft, dvs den EXAKTA mängden som SKAPAR en energikraft genom komponenternas kanaliserade mängd  -det här är en speciell alkemi som de vise kunnat genom tider och eror.

Vi återkommer alltså!