Sådan otroligt kraft och glädje i detta framtagande.

Nu är essensen klar och kan beställas för er som vill!


Essensen har fått bli bärare av Sattva

En otroligt fin kraft att få bekläda sig i.

Den är en frekvens som står för den stilla freden för oss som människor som bebor vår planet-hit skall vi in i detta tillstånd-detta uppenbarande!

Den nya tiden som vi människor skall vibrera i står för en självklarhet, en stillhet, ett uppenbarande av balans, frid.
Den här essensen är ett manifesterat påvisande, när du som människa intar den här essensen, får din kropp ända in på cellnivån ett ihågkommande, en påminnelse, en aha upplevelse av HUR det skall kännas att leva i den nya tidens vibrationer.

Vi är många, som befinner oss på den här planeten som varit inträdare för den här vibrationen, men som fått "utmaningar" i att stå i vår egen vibration pga att vi inte varit där än evolutionärt.
Vi är många, som fått stå med svårigheter att stå pall i det här samhället. Redan för ca 60 år sedan kom första vågen av bärare för den här högre frekvensen-"the wayshowers".

Än idag, finns det de som inte klarar av att stå pall i det samhället som ännu finns, de som idag fått benämningen HSP (high sensitive person). De som vet, någonstans djupt där inne, att något annat finns, något annat än det som syns, men som inte funnit sin plats.

För alla ungdomar, som nu är i känsliga läget av att stå i oro för vad som händer vår planet, för alla dem som behöver få känna, att ALLT ÄR VÄL-denna essens är för er.

För alla vuxna, som ännu inte kunnat öppna sin fulla förståelse av vad skiftet står för, som ännu inte kunnat få hjälp i att komma ihåg, men som vill, som känner att något håller på att förändras-för er kommer seesensen Sattva med påbud om att - Prova mig! Jag hjälper dig känna vibrationens gång av det nya, det fridsamma, det självklara, det omedelbara, -den stilla freden.

Vi kommer göra allt för att sprida den här essensen då den är så viktig nu för att hjälpa till i skapandet av vår nya tid här!

Kom ihåg, att vi delar ut 9 gratisexemplar i februari!!!

Vi har sänkt våra essenser sedan förra tillverkningen, nu endast 179 kr (frakt tillkommer), då vi inte kommer ha ngr mellanhänder längre utan utgå direkt från oss tillverkare.
20 ml


Vill du hjälpa oss sprida den vidare till människor?
Kanske du skall hålla ngt föredrag och kan tänka dig ha med den?

Hör av dig

annesofin@hotmail.com

Hör av dig!!