Måste skriva, för igår hade vi otroligt vacker dag här i Djursdala! SÅ vacker sol med så underbar vårkänsla. Vi strövade över ängen, upp mot ett krön, satte oss alla 3 på en bänk och såg ut över nejden- älskar vårt Djursdala så!

Fortsatte så ner till en plats vi inte gått på förut, eftersom det inte var över vägar utan över kullarna som är kossornas plats över sommaren. Kom så fram till en så ljuvlig plats, där ån som flyter genom Djursdala här var helt magisk-sådant flöde, och finns det ngt vackrare än att se ned på en ås botten där det är gyllene sand och stenar och så forsar vattnet fram!

Där kastade lilltösen stenar med pappa så det plaskade, haha.

Jag kände, jag måste gå en bit till höger, följa kröken på stigen och se, vad dyker upp där bakom? Det var så härligt att bara insupa luften, energin, vattnet, björkarna och träden som stod och bara VAR!

Jag har väl berättat för er om alla fjädrar som jag har omkring mig säg? På de mest osannolika platserna dyker de upp-så även igår-när jag gick där, och sänker blicken ned framför mina fötter där jag står, så ligger det två små vita fjädrar tillsammans så söta!! INGENANNANSTANS mer!

TACK, för att ni visar ni är med mig/oss!

Jag har skapat en plats här hemma där jag lägger alla mina fjädrar i ett glashus, som en påminnelse om att Änglarna och Enhörningarna är med i mitt liv.

Har du också det så här? Var glad, tacksam, de finns, de är med oss.

Kärlek Satya Deede