Det finns i den esoteriska vägen fantastiska ting, dolda för dem som inte är invigda.

Jag har åter igen fått ta del av dessa mysterier, och jag är häpen över dessa stora ting en gång bygda av dem som var invigda, som gick den inre vägen.

Jag talar om Sfinxen i detta fallet-inatt har jag genomgått en öppning, och det är i vaket tillstånd jag gör det här och är seende. Jag slussades till vägen dit och där tronade Sfinxen upp sig.

Sfinxen bjuder in till enorma visdomar, och jag fick mottaga vissa vibrationer (full information delas inte ut pga att de skall upplevas genom självupplevelsebaserad erfarenhet för de som går VÄGEN.

Det finns så mycket för oss människor att förstå, så mycket kunskap-dolt i mysterierna, de uppdagas när du är redo-sfinxen har vissa energikodsöppningar i sig själv, på dess uppbyggnad, där man erbjuds mottaga gåvor och få tillägnat sig själv i sin beklädnad i sitt energisystem!För de med ögon att se med, för de med öron att höra med.