Har du känt att våren och försommaren nu är mkt energier?  HELT sant!

Det pågår enormt mycket kosmiskt/planetärt nu, och som alltid -så där ovan (kosmos)
-så där nedan(i människan).

Denna NYA healing kommer att kunna tas emot EFTER att sommarsolståndet har skett-alltså fr.o.m v 26-då har vi också Venus retrograd som vänder rätt igen.

Stjärninfo från Master Deede till alla att förstå:
Det pågick den10/6 (förra veckan) en energihöjning som satte oss alla i mer integrering i ljusspår som har haft kosmiskt inflytande på nervsystemet i alla människor.
Fysiskt och kosmiskt/planetärt har detta startat en energivåg av kontemplation, och följande frågor i VEM är JAG (vem är du som en högre Gudomlig varelse i allt detta som sker på planeten, och HUR förhåller människan sig till det här).
Dvs, att nå sitt inre högre attribut i sitt förhållande till stjärnorna,
- och den kosmiska starten av förlåtelse, OCH integration av nackbenets intermuskulära omställning-nacken står för oss människor att hålla upp oss i stjärmedvetande
-dvs att nå högre kosmiska integrationsstrålar
-detta sker alltmer nu för oss som människor.
När vi genomgår denna höjningsfas, kommer det alltså att upplevas i den mänskliga fysiska kroppen en viss form av spänningar i nackrosetten.
Ostadighet som kommer påverka din fysiska, emotionella, mentala nivå GENOM den andliga påverkan som pågår.

Genom denna healingsession kommer du få en genomgång av det här igenom dina 12 chakran, och renas, balanseras och kommer vara en möjlighet för att gå vidare i en mer glädjefylld resterande årscykel av 2020 som står för
Kraftig Höjning av Kristusmedvetandet.


Kostnad för denna session kommer vara 880 kr som är en kod.

Sessionen som utförs av mig och Sananda, varar ca 75 minuter och du kommer få skriftligt vad som setts och gjorts/hänt, ev meddelande från Sananda till dig.


Boka dig genom kontaktformuläret här på sidan så finner vi en passande tid för dig!

I ljus och kärlek//M Deede

JOIN US FOR THE NEXT EPISODE - RIVERS SPIRIT MESSAGES - March 31 ...