Ja, så måste även jag i mitt företagande, tänka till, HUR skall jag kunna få till möten nu under denna fas som vi genomgår med pandemier osv.

Det kommer fortgå en tid till, pandemin, så lösningar måste till-det kan inte va så, att man måste lägga ned allt och utveckling stannar upp!

Förtydligande:
Jag/vi ger nycklar och redskap i vårt koncept Självmästarskap enligt den esoteriska skolan och Gudomliga planen och jag som Starseed och med Mats som har med sig högvibrationell kunskap både planetärt men också från andra dimensioners tillvaro uppväckt i detta liv och som tagit oss på Sanat Star mer än 2 decennier att utveckla genom vår egen resa och blivit "godkända" av Vita Brödraskapet att vi är redo att hålla denna visdomsfrekvens ut till andra-det är er trygghet,
- lärandet fortsätter dock alltid, oavsett nivå och kunskap både som givare och emottagare, så länge vi befinner oss på denna fysiska planet.

Många är det som känner av en förändring nu av att vi inte längre känner det vi skulle kalla "livsglädje", jag har flera klienter som hört av sig om detta, och man förstår inte VAD det är som händer eller ens
ATT detta händer nu i skiftet och transformationen. Denna förändring kan även yttra sig i att man inte längre klarar av att behålla samma lugn och stabilitet i sig vid yttre utmaningar som för bara ngr månader sedan eller ngt år sedan. Man kan också känna sig ovanligt sur och allmänt ur balans-vad har skett/sker i mig??

Detta, har jag fått nycklar i, VAD det är som sker, HUR vi kan genom vissa tekniker och kunskaper FÖRSTÅ, hur det här hänger ihop i det nya som nu sker!

Jag håller på att kolla upp, hur jag kan bedriva via ZOOM meetings

Detta är en stor nyckel för mänskligheten att kunna använda denna plattform tror jag-men ändå kunna få ta emot viktig information.

Jag har själv provat med zoom både profant och i en mer "energiforms" möte och det funkar utmärkt!


Men just nu skall jag kolla upp lite praktiska ting-så håll utkik när jag startar upp det här,
så Välkomnas du in i att ta del av det här. Namaste och blessings to you!

New Paradigm of Spiritual Wealth. For the deeply spiritual woman who has  struggled with wealth 🦋