Äntligen!!

JA, så säger jag, för äntligen är vi där då vi står i totala behövliga uppvaknandet.

Vi är många, som inkarnerat vid denna tid på jordklotet, med stjärnmedvetande, som starseeds-ett helt annat medvetande och VETANDE.

Redan som liten, stod jag frågande till mångt och mycket i människors handlande och varande. Hur samhället var uppbyggt. Jag visste ju ngt annat!

När jag så började verkligen ta tag i min andliga utveckling som 23 åring, kom mkt av mina frustrationer och frågeställningar upp om VARFÖR människor handlar som de gör, varför det är som det är.

Min dåvarande vägledare sa till mig: Anne-Sofie, människor är inte där ÄNNU! Du måste förstå det här.

Men äntligen är vi där, där vi börjar se, konsekvenserna av människans handlande, och där det måste göras om, göras rätt.

Äntligen, är vi där, då vi som starseeds får draghjälp av universum/ar i energin. Äntligen sprids våra ringar på vattnet här nere, äntligen är tillräckligt många nyckeltal som legat låsta nu öppnade/as, och vi glädjs så, vi som kommit för att vandra vid människors sida-för att väcka, undervisa och höja i kärlekens totala frihet!

För så är det sagt, att när tillräckligt många kan vibrera i denna sannings och enhetsvibration, väcks så de som behöver gå in än mer i den totala frihetsströmmen.

Jag känner ingen oro för klimatet, jag känner ingen oro för det som komma skall-allt är ordnat, allt är en väckelse, minns det människor! Ni måste väckas-det som nu sker är en naturlig del av moder jords fysiska rening.

Det har varit väldigt lätt, det sista decenniet nu, innan själva den tydliga naturförändringarna satte fart som vi nu ser allt mer av, att tala om att jorden redan är stigen- men få förstod då, att vi måste igenom ALLA nivåerna av varat-inte bara energimässigt.

Låt oss vandra i tillit, i till-tro, i vet-ande- Att allt är väl.

___________________________________________________________________________

Inom kort, kommer jag starta sk.a ljusklasser, där jag går ut med väcknings/höjnings/frids-energier som skall jobba för mänsklighetens nu behövliga stöd. Så är det sagt.

Det är nu satt 8 lektioner/månad, kostnad är inte helt manifesterad, men ca 300-350kr/gång,  tror jag just nu.
Man deltager fritt naturligtvis i antal, och fritt vilken/vilka. Och minns: du kommer kunna deltaga på flera ggr/tema, för att du kanske behöver stöd, förståelse och utveckling i just det ämnet. Var öppen och känn.


Uppbyggnad:

  • Du kommer kunna deltaga via din vanliga telefon- jag har valt detta redskap eftersom så många nu när vi jobbar så frekvent och starkt med våra energikroppar och nervsystem, så är det extrem känslighet för strålning och jag vill inte det skall begränsa!
  • Du kommer få en kod där du ringer upp, samtalet kostar minimalt och dras på din vanliga teleräkning, (ex. vis för 30 minuter får du en kostnad på 50kr endast för din teleuppkoppling)
  • Jag kommer starta klassen, där dagens tema ligger.
Varje klasstid, innehåller kunskap/visdom som jag talar till er om, därefter kommer det att följa en s.ka. transission, där jag talar i ljusspråket som nu kommer vara mitt största signum i mitt arbete som Ascensionledare på jorden nu. Läs mer om ljusspråket HÄR

Vi står nu i en mkt avgörande del i jordens historia, där allt flera skall väckas, alla på olika steg, och få en förståelse och höjas.

Temana är uppdelade på 8 klasser än så länge, som kommer läggas varje månad, i speciellt tillsagda datum som jag blivit tillsagd- detta för att väcka via speciella datumkoder i människors system.
Alltså kommer du att kunna/behöva lyssna/deltaga flera flera gånger i temana, för informationen kommer landa i dig allt djupare i förståelse-däremot kommer transissions  i ljusspråket ALLTID lyssnas via ditt högre hjärta-du kommer bli förvånad, det lovar jag...

  • Jag kommer lägga in datumen för varje månad snart i en tillagd kalender här inne på sidan (du kommer alltså kunna deltaga VARJE månad med ex.vis samma tema om du vill, även om du lyssnat månaden innan för ett tema följer samma datum varje månad, och få ut nya aha-förståelser och väckas via ljusspråket än mer.
  • När du bestämt dig för att vara med, anmäler du dig till min telefon via SMS (jag kommer lägga ut mer info här när det närmar sig att det här skall starta)
  • Vid anmälan görs en Swish-inbetalning och du har säkrad plats
  • Vid utsatt datum och tid, ringer du upp numret och slår in koden du fått och du är med i "klassen"

NU är det redo för det här steget-Välkomna alla själar som skall med.

//Satya Deede