Min man, vaknade en morgon här, av han såg ett TOTAL STORT rymdskepp över vår jord, det var så stort sa han så det var helt otroligt!

Ja, ja kan säga, att jag fick besök i dag av en varelse själv på morgonkvisten. Självklart sade jag min ramsa som jag har haft i måååånga år nu, som beskyddar mig och särskiljer om det är av Kristusljuset eller inte det jag möter.

Jag har ju fått en annan struktur på min hjärna, som en kristall- och denna varelse hade exakt samma kristall såg jag i sin hjärna. Jag hann dock inte gå in i möte med varelsen, för min dotter vaknade.

Men, kära ni, har ni kanske också känt av att vi nu är i mkt multidimensionell samvaro?

Vi går nu in i en mkt stark period i och med sommarsolståndet och midsommar då det är full genomströmning.

Dessutom, så pågår det en mkt transformell energi vid fullmånarna och vi renas på många sätt, som skall klargöra mkt för nästa års storpulsation med Kristusljuset igen till oss.

Så ja, jag förstår, om vi har mkt påhälsning just nu...