Jag har nu i uppdrag att ta fram mina essenser igen-jag har längre tid känt jag velat ta upp dem till försäljning, men vetet att vissa justeringar nu sedan 2012 är viktigt-därför har det legat lite i träda och med småbarnsåren till sin rätt har inte tid riktigt funnits.

Jag kan med glädje berätta, att det nu kommer en "NY" essens i Kristusmedvetandet, och jag har fått ett enormt starkt gensvar för denna essens i förståelsen och vi kommer kunna ha den til lförsäljning om ca 1 månad ut till kunder igen!!

SÅDAN glädje!


Jag är SÅ stolt över min produkt jag skapade för redan över ett decennie sedan-nu tar vi Sat Amrita till nya tidens nivåer-och med vårt unika skapelseprocess /koncept i produkten som endast en Spiritual Master handhar i den gamla mysterieskolan= Din trygghet för att du får en av de renaste produkterna på marknaden för konceptet energimedicin.