Denna fullmåne...så underbar, så fantastisk medlare för energier i att släppa och lämna utrymme framåt.

Vi är nu inne i slutfasen av en måntrilogi kan man säga, den här processen skapades i december fullmåne där vi fick via månportalen strömningar av att vi som människor har möjligheten i att skapa våra drömmar-våga drömma! Och det det skall komma din väg, för månen har alltid varit den som supportar oss här på planeten med energiströmmar vid sina faser.

Så passerade Januari här, och dess fullmåneströmningar fortsatte att jobba för oss i att visa för oss HUR vi  är kapabla i att skapa. Säkert fick många av er möta situationer där ni verkligen blev uppmärksamma på att om ni vågade följa flödet, våga följa med, så händer det saker och ting som är så gott. Kanske ni också fick uppleva vad som hände om ni inte vågade? Vad det skapar i våra kroppar, våra sinnen.

Nu idag, är vi så i den tredje fasen här, och wow vilka påverkningar vi känt av sista veckan/dagarna som förberets i det här!- inte sant!! Att känna den där tickningen när enegierna vill möta upp i att ngt VILL förändras, skapas, få oss att ta emot. För nu arbetar enerigerna mer än någonsin i att förankra, att grunda det vi känner som våra visioner och drömmar-att komma aktion.

Vad har du varit med om sista tiden sedan december säg? Något som skulle få ditt liv att omvälvas om du vågade ta klivet, vågade följa med?

Har du känt av sista dagarnas pulserande energier i det här? Hur du vill säga ja, men ännu kanske du inte vågar fullt ut följa med, eller så är du i en fas av öppnande- och kommer in så nu i ännu större händelse i nästa steg om du sagt ja till det första...

Att våga, att glänsa i sitt eget liv,
med glädje, harmoni och fullföljande- det är det vi nu får strömningar i i denna fullmånes vackra puls.

Men i samband med det här, så skall det gamla lämna-det är det sista dagarna tickande energier nu jobbar med, för att kunna ge plats för det nya-förstå att våga lämna, släppa taget och vänd blicken sedan framåt.

Ta en stund, harmonisera dig idag med månen, tacka, säg ja, våga, du är ÄR en mästare av ditt eget Gudomliga ljus, och har alltid varit-dina ögon håller bara på att öppnas än mer i klarhet.

För friden till människan//Satya Deede