Vi genomgår så mkt förändringar just nu som människor.

För mer än 10 år sedan informerade jag om det här i mina föredrag på jordstrålningscentrum, på föredrag i Sigtuna, på våra mästarkurser/utbildningar!
Jag talade då om, att det kom in via solens utkast.

Idag har vi fått genomgå så mkt förändringar i en upplevelsebaserad erfarenhet i det här! Nu är vi där då vi i vårt system verkligen får det bekräftat!

Vårt nervsystem är sådan mottagare i det här frekvensljuset-du kanske själv känner av det säg?
Pirrningar, domningar av olika slag!
Det är nämligen mitokondrierna i cellerna som jobbar med att tillåtas bära upp de här förändringarna i oss-att gå från Karbon till Kiselbaserad struktur-det kräver sin process!!
Ryckningar, skakningar, balansproblem, fumlighet-ja alla får olika upplevelser här.

Det är av vikt, att vi tar hand om våra kroppar nu. Ta det bit för bit-du kommer klara det, du är i kärlek stöttad i det här, för det är nu vi växer, vi lämnar så mkt gammalt bakom oss, vi frigör oss. Vi bekläder oss!

Vi minns, våga ta klivet i en tillitsfull tillvaro av dig själv i det nya som sker-tro aldrig för en minut, att du inte är vägledd, att du inte är stöttad! Så många ljusvarelser både jordliga och de högsfäriska är med oss.

Vi är ämnade att återkopplas in nu
-DNA spiralen går steg för steg upp nu
-det sker atomatiskt
-tillåt dig följa med, ty det är endast genom lättsamt följande, i accepterandet i trygghet vi växer med stillhet och frid
-är inte det vackert säg? Att växa i stillhet.

Det är möjligt, när vi står i balans, i trygghet av vårt hela väsen.