För flera årtionden sedan, kom Sananda till mig och talade om vikten av förlåtelsens energi.

Så är vi inne nu i året 2019-det magiska året känns det starkt som, för mänskligheten.

Jag blir så tydigt påmind om nu det som Sananda sa till mig och lärde mig då!

Allt mer går vi in i en tydligare roll av vårt mästerskap, och vi ombeds därför än tydligare, att nu släppa och frigöra det gamla som inte längre skall vara med.

Härtill kommer så vikten av att kunna rengöra sitt system ifrån det sm vi burit som ex.vis agg emot andra, där vi kanske känt vedergällning skall göras, mm mm. Det här måste nu upphöra, och vi kan verkligen bli fria-för det blir vi allt mer genom påskjutning och strömningar ifrån kosmiska enheten.

Jag var inne på ICA för ngr veckor sedan, som jag skrev, och hörde vart folk befann sig mestadels när jag passerade dem, i sina samtal, det var en lägre 3-dimensionellt samtal, som ekade frekvensen rädslor.
Jag frågade så när jag kom ut i bilen, hur lång tid det skulle ta innan vi alla skulle samtala ifrån det högre samtalet- och fick till svar: 15 generationer.

Vi har alltså en bit att gå, samtidigt ger det en känsla av förtröstan, att vi kommer ha tid att göra det här-viljan skall dock till, och FÖRSTÅELSEN, VISHETEN i VARFÖR!!

När vi går med agg inom oss, så innebär det faktiskt, att vi går MED dessa personer i vårt energisystem!!

Har du tänkt på det här? För att bli mästare, skall du förstå, att detta måste frigöras-då öppnas hjärtats blomblad allt mer...

Vill du bli fri? Bra!-förlåt, se det från det högre-du behöver inte tycka det var rätt, det kan vara hur fel som helst det som skett-men det har ett högre syfte, antingen karma, eller lärande! Välj att se på det med högre ögon, öron, och så försöka att acceptera.

Du kommer bli fri!

Det kommer bli allt mer viktigt att gå in i denna frekvens för planetens befolkning nu, det är av så stor vikt.

2020 ökas energin på mot vår planet extra....vill du arbeta med förlåtelsen energi, välsignelsens energi-kontakta mig så skall jag ge dig möjlighet.

Sat Nam Satya Deede